EFSAD 20. Olağan Genel Kurulu

Eskişehir Fotoğraf Sanatı Derneği’nin 20. Olağan Genel Kurulu 4 Mart 2022 Özdilek Sanat Merkezinde gerçekleştirildi . Okan Yılmaz’ ın divan başkanlığında gerçekleştirilen genel kurulda yeni yönetim ve denetim kurulları ile TFSF delegeleri seçildi.
Oylama öncesinde 19. dönem Yönetim Kurulu Başkanı Semra Bayar, başkanlığı döneminde gerçekleştirdikleri etkinlikleri ve yenilikleri üyelerle paylaştıktan sonra yönetim kurulu üyelerine ve emeği geçen EFSAD’lılara teşekkür etti.
Yapılan oylama sonucunda yönetim kurulu asil üyeliklerine, Alper Meranezlioğlu, Ahmet Emre Demirci, Ayşe Güzin Özlü, Erkan Balk ve Hüseyin Selçuk Kıray seçildi .Yedek yönetim kurulu üyeliklerine ise Semra Bayar, Salim Arslan , Ebru Baysan , Funda Can Çuvalcı ve Sevindik Apaydın seçildi.
Genel kurul ardından yapılan ilk yönetim kurulu toplantısında EFSAD Başkanlığı’na Alper Meranezlioğlu oybirliği ile seçildi. Yeni dönemde Prof. Dr.Ahmet Emre Demirci ikinci başkan, Ayşe Güzin Özlü genel sekreter, Erkan Balk sayman ve Hüseyin Selçuk Kıray yönetim kurulu üyesi görevini yürütecek.

YÖNETİM KURULU

ASIL ÜYELER

• Başkan – Alper Meranezlioğlu
• Başkan Yardımcısı – Prof. Dr Ahmet Emre Demirci
• Genel Sekreter – Ayşe Güzin Özlü
• Sayman – Erkan Balk
• Üye – Hüseyin Selçuk Kıray

YEDEK ÜYELER

• Semra Bayar
• Salim Arslan
• Sevindik Apaydın
• Funda Can Çuvalcı
• Ebru Baysan

DENETİM KURULU

ASIL ÜYELER

• Ömer Yarlıgan
• Feridun Evirgen
• Özgür Korkmazoğlu

YEDEK ÜYELER

• Semra Yıldırım
• Özgür Çamurlu
• Elif Canarslan

TFSF DELEGELERİ

ASIL ÜYELER

• Alper Meranezlioğlu
• Semra Bayar
• Mehmet Baysan

YEDEK ÜYELER

• Okan Yılmaz
• Funda Can Çuvalcı
• Çiçek Kıral

İlginizi Çekebilir

Kadir İstifçi’yi Anma Etkinliği 07.02.2025

07 Şubat cuma akşamı Kurucu Üyemiz Kadir İstifçi’yi anmak için toplanıyoruz. Anma programı Özdilek Sanat …

2 comments

  1. Çok teşekkür ederiz.

  2. Prof. Dr. Bekir Özer

    EFSAD’ın yeni yönetimine başarılar dilerim.
    Yeni ve güzel etkinlikerle EFSAD sanat yaşamını sürdürecektir inancındayım. Emeği geçen herkese içten teşekkürler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir